La Peregrina

La Peregrina - Cecilia Samartin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cecilia Samartin
DIMENSIONERA
5,78 MB
FILNAMN
La Peregrina.pdf
ISBN
2006871043138

BESKRIVNING

Jamilet trodde fortfarande på att señor Peregrino hade älskat Rosa högre än någonting annat i världen. Men samtidigt var hon förvånad över att han visste så lite om henne Den unga mexikanskan Jamilet bor i Los Angeles, där hon genom sitt arbete på ett psykiatriskt sjukhus blir god vän med den excentriske señor Peregrino. Med Jamilets hjälp får señor Peregrino tillbaka sin frihet, och han gör henne officiellt till sin arvinge. Men Jamilet kan inte glömma señor Peregrinos berättelse om hur han som ung vandrade den legendariska pilgrimsvägen till Santiago de Compostela och mötte sitt livs kärlek Rosa bara för att förlora henne igen. Jamilet känner ett oförklarligt band till Rosa. När hon får veta att både hon och Rosa föddes med samma slags födelsemärke, satsar hon allt på att ta reda på Rosas historia, även om det innebär att hon måste bryta mot lagen och sätta sitt förhållande till señor Peregrino på spel. Hennes sökande för henne till Mexico och Spanien och hon gör upptäckter som är mer fantastiska än hon någonsin kunnat föreställa sig.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom la peregrina Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

1,243 likes · 1 talking about this. "La Peregrina D20", sidan för Candombe i Växjö.

RELATERADE BÖKOR