Elddjur

Elddjur - Joni Huttunen | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Joni Huttunen
DIMENSIONERA
11,10 MB
FILNAMN
Elddjur.pdf
ISBN
9872181332323

BESKRIVNING

I himlen brinner rävarnas eld och i Lumi brinner saknaden. Endast kyla och fysisk ansträngning kan få henne att glömma.Lumi, en ung lovande skidtalang, blir erbjuden en plats på ett elitläger. Det är hennes chans att nå toppen och hon ger allt. Men under de stenhårda träningspassen händer något. Nya skrämmande nivåer av tillvaron visar sig och hon ställs inför flera svåra val och ett djupt mörker.Elddjur är en historia om hur saknad och förlust kan få en att pressa sig till det yttersta, långt bortom vad som egentligen borde vara möjligt.Joni Huttunen är född 1980 och uppväxt i Bollebygd. Han är en mångsysslare som växlar mellan musik, filmskapande och det litterära skrivandet. År 2016 kom hans debutroman, den rosade spökhistorian Barrfiolernas rike. Elddjur är Jonis andra roman och rör sig på många sätt i samma litterära landskap som debuten.

Hos en del arter förekommer jungfrufödsel, partenogenes. Elddjur e-bok. 109 kr.

Endast kyla och fysisk ansträngning kan få henne att glömma. Lumi, en ung lovande skidtalang, blir erbjuden en plats på ett elitläger.

RELATERADE BÖKOR