Pekoralisterna

Pekoralisterna - Leo Hallerstam, Frida Ivansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Leo Hallerstam, Frida Ivansson
DIMENSIONERA
12,84 MB
FILNAMN
Pekoralisterna.pdf
ISBN
4605025359737

BESKRIVNING

När 30-åriga Hadrian läser boken Walden – och gång på gång hör talas om den mytiska festivalen Burning Man – blir han beredd att offra allt för att hitta sitt ”sanna Jag”. Samtidigt jobbar 24-åriga Bella hårt med att formge sig själv – med de rätta åsikterna, de snyggaste psykiatriska diagnoserna och de mest avundsvärda passionerna.De lever i ett Stockholm fullt av kategoriska genuskonnässörer och projektledare klädda som uteliggare – där det enda som räknas är att brinna för något. Men Hadrian och Bella har absolut ingenting de brinner för.Det här är en absurd samtidsberättelse om två urspårade individer, ett maniskt sökande efter en mänsklig kärna och en generation besatt av självförverkligande.I Pekoralisterna går humorn och svärtan hand i hand – hela vägen till en fyr i norra Tyskland.Leo Hallerstam (född 1986) har en bakgrund som skådespelare och copywriter. Han har studerat litterär gestaltning vid Skrivarakademin i Stockholm och 2015 gjorde han en nyöversättning av Rainer Maria Rilkes klassiker Brev till en ung poet.Frida Ivansson (född 1987) har studerat juridik vid Lunds Universitet och har en examen från Journalisthögskolan i Stockholm. Hon arbetar idag inom PR. De är båda uppvuxna i Stockholm och är nära vänner sedan många år. Pekoralisterna är deras första gemensamma roman.

Hoppa till navigering Hoppa till sök. Svenska [] Substantiv [].

Det utmärkande för en pekoralist är att uttrycksbehovet är ... Detta kan illustreras av en dikt skriven av Erik Ofvandahl (1848-1949, han blev 101 år!), en av de mest framstående pekoralisterna och grundaren av Ofvandahls konditori i Uppsala: Om vi tillbaka blicka på vördade fäders sed de oss en hälsning skicka hur de stodo i fosterländskt led; hur de manligt sin plikt fullgjorde och sedan sin mage ... Se Frida Ivanssons profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Frida har angett 3 jobb i sin profil.

RELATERADE BÖKOR