Och jag skall avlägsna din slagg

Och jag skall avlägsna din slagg - Marianne Peltomaa | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marianne Peltomaa
DIMENSIONERA
3,31 MB
FILNAMN
Och jag skall avlägsna din slagg.pdf
ISBN
5982585357905

BESKRIVNING

Den här gången brinner det på olika håll i Helsingfors. Det är frågan om små bränder och större, en förödande brand bryter ut på Drumsö, en annan i Kronohagen där två människor och en hund blir innebrända. Samtidigt som brandmannen Aarno Metso rycker ut och släcker får Vera Gröhn anonyma små brevlappar med bibelcitat som alla handlar om "flammande eld", "ursinnes eld" och "brännoffer". Vera förflyttas till polisens brandteam och inser att den här härvan är mer komplicerad än hon kunnat föreställa sig.Marianne Peltomaa har prisats för sina skarpsynta relationsoch familjeskildringar. I Och jag skall avlägsna din slagg får vi möta blyga, arga, överviktiga Jenna, hennes mamma Tuula Ahonen och Tuulas pojkvän Lasse som har sina egna skäl för att vinna Jennas förtroende.

Jag skall förskingra dig bland folken och förströ dig i länderna; så skall jag taga bort ifrån dig all din orenhet. 16.

Metoden väljs enligt underlagets hårdhet och den typ av färg som skall avlägsnas (t.ex. stålborste, hetvattentvätt med högtryck eller vatten-sandtvätt).

RELATERADE BÖKOR