Vem är Evan Smoak?

Vem är Evan Smoak? - Gregg Hurwitz | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gregg Hurwitz
DIMENSIONERA
11,25 MB
FILNAMN
Vem är Evan Smoak?.pdf
ISBN
9944816882117

BESKRIVNING

Evan Smoak lever under falsk identitet. Hans penthouse­våning är ett ointagligt, högteknologiskt fort. Han har lä­genheter, bilar och vapengömmor strategiskt utplacerade över hela Los Angeles. Men Smoak är inte en paranoid galning. Detta är hans vardag. Vid tolv års ålder valdes Smoak ut av en topphemlig or­ganisation inom det amerikanska försvarsdepartementet och tillbringade resten av sin uppväxt med hårdträning i organisationens regi. Målet var att skapa extremt kompe­tenta operatörer som kunde agera helt självständigt utan något stöd från statens sida. När Evan väljer att bryta med organisationen använder han alla sina färdigheter för att till synes försvinna spår­löst, och i hemlighet utvecklar han ett personligt projekt: att hjälpa de allra mest desperata. Men nu är någon honom på spåren. Någon som känner till organisationen, och som ser Evan som en riskfaktor. Någon som vet att han en gång var känd enbart under kodnamnet Orphan X. Gregg Hurwitz berättar sin historia med sådan schvung att den blir oemotståndlig. Ernst Klein, Östgöta Correspondenten Läs den här boken och du kommer att tacka mig sedan! David Baldacci

Men Smoak är inte en paranoid galning. Detta är hans vardag. Att läsa Vem är Evan Smoak av Gregg Hurwitz var som att möta Jack Reacher i en annan version.

Hans penthousevåning är ett ointagligt, högteknologiskt fort. Han har lägenheter, bilar och vapengömmor strategiskt utplacerade över hela Los Angeles.

RELATERADE BÖKOR