Resenärerna

Resenärerna - Regina Porter | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Regina Porter
DIMENSIONERA
7,75 MB
FILNAMN
Resenärerna.pdf
ISBN
2128980491027

BESKRIVNING

Regina Porters debutroman Resenärerna är en svepande släktkrönika från amerikanskt 50-tal till president Obamas första år.Möt James Vincent Jr, en vit man av irländsk härkomst uppvuxen under knappa omständigheter på Long Island och på andra ställen, som blir en framgångsrik advokat på Manhattan.Möt Agnes Miller, en svart kvinna som efter en traumatisk upplevelse lämnar Georgia för Bronx, strax innan hennes nyblivne äkta man Eddie Christie kallas in till Vietnamkriget och lämnar henne med två små döttrar.Möt Rufus, son till James och litteraturvetare, som gifter sig med Agnes yngsta dotter Claudia, även hon litteraturvetare, och deras två barn.Resenärerna talar om vad det innebär att vara amerikansk medborgare idag, i ett land där hudfärg fortfarande spelar stor roll.

Deras äktenskap blir i Regina Porters händer ett slags skärningspunkt, symbolisk för det amerikanska samhället, där etnicitet, klass och kön strålar samman. Branschorganisationen SRF uppmanar landets reseföretag att inte återbetala pengar till resenärer för inställda eller avbokade resor. - Paketreselagen är satt ur spel, menar Didrik von Seth ... Regina Porters debutroman Resenärerna är en svepande släktkrönika från amerikanskt 50-tal till president Obamas första år.

Vi var in och såg på husbilsprojekt i Hamburg och frun blev så här glad. Resenärerna har hyllats av en enig kritikerkår i USA. Det är både en uppslukande historieskildring och en gripande släktsaga om komplicerade familjerelationer, färgstarka kvinnor och orubblig kärlek.

RELATERADE BÖKOR