I en mörk, mörk skog

I en mörk, mörk skog - Ruth Ware | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ruth Ware
DIMENSIONERA
3,28 MB
FILNAMN
I en mörk, mörk skog.pdf
ISBN
2313958574417

BESKRIVNING

En oväntad inbjudan dyker upp i den tillbakadragna författaren Noras mejl det är barndomsvännen Clare som ska gifta sig. En av Clares väninnor håller på och organiserar en möhippa, och vill gärna att Nora kommer trots att det var åratal sedan Nora och Clare hade någon kontakt.Väl på plats, långt ute i skogen, för en helg med sprit och lekar, gör alla sitt bästa för att bjuda till, men snart uppstår spänningar mellan både nya och gamla bekantskaper. Är alla verkligen där på samma premisser? Varför är Nora bara bjuden på möhippan men inte på bröllopet? Och vem är det egentligen Clare ska gifta sig med?Kontakten med omvärlden är i det närmaste obefintlig i det isolerade huset. Mobiltäckningen är usel och den fasta telefonen fungerar inte. Inom loppet av ett dygn går möhippan från krystad och märklig till våldsam och katastrofal och Nora hamnar på sjukhus.Frågan är bara vad som hänt från det att hon och de andra lämnade huset tills det att hon vaknade upp i en sjukhussäng. Hur har hon fått alla skador? Var är de andra? Och varför sitter det poliser på vakt utanför rummet där hon ligger?Och framför allt varför minns hon inte vad det är som har hänt?"Spänningsfaktorn är väl hanterad liksom personbeskrivningarna och den debuterande Ruth Wares sneglingar på kollegerna i kriminalgenren är roande."Lilian Fredriksson, BTJ"Det är nästan omöjligt att släppa denna vindlande och elektriska debut [] Den förtätade stämningen och de iskalla avslöjandena får en att tappa andan."Entertainment Weekly"Den här boken är så bra och spännande att man inte kan låta bli att fortsätta trots att det kryper av obehag utefter ryggraden. Och det är ju så här en bra spänningsroman ska vara - man ska känna den där spänningen inför vad som ska hända rätt igenom hela boken.Den här författaren vill jag väldigt gärna läsa fler böcker av.BoklystenRuth Ware bygger i boken snabbt upp en riktigt obehaglig stämning. Samtidigt som storyn håller ett högt tempo utmanar hon hela tiden läsaren att ifrågasätta vem som går att lita på och hur mycket som ligger dolt under ytan.RUTH WARE är uppväxt i Sussex, i södra England. Hon har jobbat som servitris, bokhandelsbiträde, engelsklärare och presstalesperson. Ware är gift och har två barn. I en mörk, mörk skog är hennes debutroman."I en mörk, mörk skog är en av de där böckerna som är helt omöjliga att släppa när man väl börjat läsa. Jag hoppas verkligen att det kommer mer av författaren på svenska snart!"Varganatt bokblogg

Vill du inte veta hur boken slutar, vem som dog, vem som är mördaren - läs inte den här texten för jag kommer avslöja allt! Nora är 26 år gammal, försörjer sig genom att skriva deckare (grattis) och får en e-postinbjudan… I en mörk, mörk skog är en av de där böckerna som är helt omöjliga att släppa när man väl börjat läsa. Jag hoppas verkligen att det kommer mer av författaren på svenska snart! Upplagd av Vargnatt kl.

En av Clares väninnor håller på och organiserar en möhippa, och vill gärna att Nora kommer trots att det var åratal sedan Nora och Clare hade någon kontakt. I en mörk, mörk skog. Clare är författare och lever ett stillsamt och tillbakadraget liv i London.

RELATERADE BÖKOR