Matboken

Matboken - Pernilla Stalfelt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pernilla Stalfelt
DIMENSIONERA
3,53 MB
FILNAMN
Matboken.pdf
ISBN
3513718236973

BESKRIVNING

Man kan äta nästan vad som helst; rostade myror, orm och grisöron. Det finns god mat och äcklig. Nyttig och onyttig. Grönsaker och rödsaker. Det finns djur som inte äter något under hela sitt liv. Och andra som äter hur mycket som helst. Det finns till och med dom som äter sina kompisar.Vad är egentligen mat? Var tar den vägen när vi tuggat klart och den försvinner ner i halsen?Pernilla Stalfelt har skrivit en rolig, befriande och underhållande bok om mat och om vad som händer när man äter. Här finns inga vanliga recept eller måttangivelser. Inga tips på hur man äter nyttigt eller får livspusslet att gå ihop genom att laga enkelt, gott och snabbt. Det här är något helt annat! Följ med på ett matäventyr utöver det vanliga bland köttätande växter, skräpmat och levande pannkakor.

Det kan handla om färger och linjer, storlek på planer eller bassängdjup. Tillsammans ger de förutsättningar för att skapa en bra idrottsanläggning. Emelie 27 år, har gått ner 34 kg! - Matdagboken har varit ett oerhört värdefullt verktyg i allt detta.

Spara som favorit Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar. Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner ... Måttboken ges ut av Sveriges Kommuner och Regioner.

RELATERADE BÖKOR