En allvarsam lek

En allvarsam lek - Sally Thorne | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sally Thorne
DIMENSIONERA
9,69 MB
FILNAMN
En allvarsam lek.pdf
ISBN
2886024657685

BESKRIVNING

Ofrivilliga kollegor och svurna fiender Lucy och Joshua har verkligen inte mycket över för varandra. Och den där befordran som de båda vill ha gör inte precis stämningen mellan dem bättre. Men en kväll tvingas de lägga allt annat åt sidan och samarbeta, för instängda tillsammans i kontorets trånga hiss sitter de nämligen i samma båt. Och plötsligt når energin som finns mellan dem en helt ny nivå.   "Varm, rolig, smart." - The Daily Mail   "En av de bästa jag någonsin läst." - Kristin Higgins om En allvarsam lek ***SALLY THORNE bor i Canberra i Australien med sin man. Hon älskar att ge liv åt sina karaktärer, skapa berättelser som berör och har blivit hyllad världen över för sin debutroman En allvarsam lek.

De sitter öga mot öga på bokförlagets välputsade kontor, slänger ilskna blickar och avfyrar sylvassa kommentarer. En allvarsam lek som provocerar. Facebook Twitter E-post.

Köp boken En allvarsam lek av Sally Thorne (ISBN 9789150720860) hos Adlibris. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR