Nina i Granbergsbyn

Nina i Granbergsbyn - Anna Holmström Degerman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Holmström Degerman
DIMENSIONERA
11,21 MB
FILNAMN
Nina i Granbergsbyn.pdf
ISBN
7336818762352

BESKRIVNING

Nina ska äntligen tillbaka hem till stan efter några månader i Granbergsbyn. På passagerarsätet ligger en chokladask hon tröstköpt till sig själv. Vikariatet på biblioteket blev inte vad hon hoppats på och lättad över att lämna byn gasar hon lite extra för att komma hem så fort som möjligt. Det borde hon inte ha gjort.Vid närmare eftertanke får Nina faktiskt vara tacksam över att det inte blev värre än det blev. Hon kunde ha haft två liv på sitt samvete, redan innan hon lämnat byn. Puh! Fast eftersom inget hittills gått som planerat borde hon haft på känn att olyckan skulle få oanade konsekvenser. Men att hon, den nyutbildade bibliotekarien, nu kommer att tvingas ta hand om den besynnerliga klädaffären mitt emot fiket, det kunde hon aldrig ana.Nåja, det är bara att kavla upp ärmarna och göra det bästa av situationen. Nina känner på sig att nu kan vad som helst hända.Nina i Granbergsbyn är en varm och humoristisk feelgood, med pricksäkra iakttagelser om livet. Berättelsen om Nina har älskats av lyssnarna och den andra säsongen kommer i ljud under hösten 2019.

55. Alla lyckliga familjer liknar varandra Anna Holmström Degerman Ljudbok.

Det skulle hon inte ha gjort. Nina ska äntligen tillbaka hem till stan efter några månader i Granbergsbyn. På passagerarsätet ligger en chokladask hon tröstköpt till sig själv.

RELATERADE BÖKOR