Dans med en ängel

Dans med en ängel - Åke Edwardson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åke Edwardson
DIMENSIONERA
4,20 MB
FILNAMN
Dans med en ängel.pdf
ISBN
1419931963141

BESKRIVNING

Han blundade och hörde hur blodet löstes upp av den kalla värmen från solen och hur väggarna började ropa om det som hade hänt här för mindre än tolv timmar sedan. Ropen tilltog i styrka och Winter satte händerna för öronen och gick tvärs över rummet och öppnade dörren till korridoren utanför. När han stängde dörren efter sig hörde han vrålen därinne, och han förstod att tystnaden varit lika öronbedövande när det hände.På ett enkelt hotellrum i södra London hittas en ung svensk man mördad. Kort efter sker ett liknande mord i Göteborg. Av de blodiga fotspåren att döma har en makaber dans utförts i rummen. För den 37-årige kriminalkommisarien Erik Winter och hans medarbetare blir det inledningen till en av de mest plågsamma utredningar de haft hand om.Åke Edwardson är en av våra stora deckarförfattare. Dans med en ängel blev utsedd till Bästa svenska kriminalroman av Svenska Deckarakademin 1997. Torsten Wahlund är välkänd skådespelare och en av de mest anlitade och uppskattade ljudboksuppläsarna i landet.

Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek.

Boken har filmatiserats och givits ut i många länder. Handlingen utspelar sig i Göteborg och i London. Kommissarie Winter är en svensk TV-serie, baserad på Åke Edwardsons böcker om kommissarie Winter.Serien började att sändas i november 2001..

RELATERADE BÖKOR