Delhis vackraste händer

Delhis vackraste händer - Mikael Bergstrand | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mikael Bergstrand
DIMENSIONERA
8,56 MB
FILNAMN
Delhis vackraste händer.pdf
ISBN
6785786424157

BESKRIVNING

När Göran Borg inte surfar på en blogg för fotbollsnördar tänker han på sin exfru Mia. Karriären har gått i stå, hårfästet klättrar målmedvetet uppåt och byxlinningen spänner över magen. Sina vuxna barn träffar han bara sporadiskt och nu lär det dröja ett tag till, eftersom de ska på semester till Thailand med sin mamma och hennes nye, välbärgade man. När ett tröstlöst vinterregn vräker ner över Malmö och Göran Borg är på väg till det enahanda jobbet på informationsföretaget undrar han om livet kan bli så mycket tristare. Det kan det.Han kan till exempel få sparken, luras iväg på en charterresa till Indien, drabbas av galopperande turistdiarré och lämnas ensam att dö på ett sjabbigt hotellrum i Jaipur.Men så knackar det på dörren och in stiger Yogendra Singh Thakur, Yogi kallad. En indisk textilexportör i sina allra bästa och mest underbara år, om han får uttrycka det själv. Yogi tar med Göran på en yttre och inre resa till Indiens myllrande huvudstad New Delhi.Delhis vackraste händer är en lika rolig som drabbande bok om hur det överrumplande mötet med Indien och med den oväntade kärleken tvingar en bitter medelålders man att omvärdera både sig själv och sin syn på andra.

av Mikael Bergstrand (Talbok, Daisy) 2011, Svenska, För vuxna Uppläsare Hans Bergqvist. Göran Borg har blivit lämnad av sin fru, arbetar på ett informationsföretag som gör gatukontorets hemsida och träffar sällan sina barn. Mikael Bergstrand är författare och journalist från Malmö.

Se på Netflix ☆ Stjärnmärk. Handling: Se Björn Kjellman i huvudrollen som Göran Borg, en ledsen, medelålders frånskild man som plötsligt får sparken.

RELATERADE BÖKOR