Att hela de levande

Att hela de levande - Maylis de Kerangal | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maylis de Kerangal
DIMENSIONERA
10,99 MB
FILNAMN
Att hela de levande.pdf
ISBN
8113661094250

BESKRIVNING

"Simons hjärta färdades mot en annan del av landet, hans njurar, lever och lungor spreds till andra platser, var på väg till andra kroppar."Efter en tidig morgon vid havet är tre surfälskande ungdomar på väg hem till Le Havre. Plötsligt sladdar deras van och en av surfarna, Simon 19 år, omkommer. Den tragiska olyckan är inledningen tillboken, men också en vändpunkt för berättelsen. Efter att Simons föräldrar godkänt sonen som donator, får vi följa organen när de ger nytt liv.Att hela de levande är en roman berättad med ett språk som låter historien skölja över läsaren likt vågsvall. Maylis de Kerangal har hittills mottagit inte mindre än tio olika litterära priser för boken som dessutom har blivit både teaterpjäs och film.Tips! Boken innehåller bokcirkelfrågor!Maylis de Kerangal är fransyska med en bakgrund som förläggare av barnböcker. Hon har skrivit flera prisbelönta och kritikerrosade romaner. Att hela de levande har redan sålt i 200 000 exemplar i Frankrike och rättigheterna har sålts till 20 länder. Sekwa förlag donerar 1kr per såld bok till organisationen MOD - mer organdonation som bland annat arbetar för att öka kunskap och förståelse kring organdonation."Det här är den mest gripande boken jag läst - ever!" SVT Go'kväll"Maylis de Kerangal navigerar med lätthet mellan det storslagna och det intima hennes stil är omtumlande." ELLE"Att hela de levande är en lovsång till skapandet och en reflektion över sambandet mellan kropp och medvetande, mellan liv och död." LE FIGARO

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Att hela de levande roman.

Plötsligt sladdar deras van och en av surfarna, Simon 19 år, omkommer. Den tragiska olyckan är inledningen till boken, men också en vändpunkt för berättelsen. "Att hela de levande" har belönats med ett tiotal litterära priser, blivit teaterpjäs och filmatiserats.

RELATERADE BÖKOR