I slutet borde jag dö

I slutet borde jag dö - Hannele Mikaela Taivassalo | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hannele Mikaela Taivassalo
DIMENSIONERA
12,29 MB
FILNAMN
I slutet borde jag dö.pdf
ISBN
6576617292976

BESKRIVNING

Allt som var svårt, du kan vänta och se: det kommer att bli svårare.   En författare möter en man. Han är gift. De träffas i hemlighet. Först är det lust, sedan blir de kära i varandra. Saker händer som gör att det omöjliga blir ännu mer omöjligt.    I Hannele Mikaela Taivassalos knappa, hjärtskärande roman skriver hon sig bort från en kärlek som inte får finnas, så stor att den måste skjutas, amputeras, begravas långt under jord. Det handlar om att komma till en punkt då man inte vill leva, men ändå inte dö. Och i det tillståndet ändå finna ord, försöka vara ärlig, kosta vad det kosta vill.    Han hade sagt: jag kan inte lova någonting och kan inte ge just något alls. Vad är det, om man inte kan lova någonting, och inte kan ge just något alls. Det är ingenting. Det är vad det är. Han säger: jag älskar dig. Efter det säger han: inte.   I slutet borde jag dö är en text om att skärskåda en kärlek utan hopp. Sargade anteckningar med glimtar av svart humor: Jag är en sorts Jesus. För mig. Men utan mänskligheten och kärleken.

- Jag håller med. Patienter dog i covid-19 som jag inte undersökt.

Som,när du har varit på semester och semestern tar slut så åker du hem igen...Så, gör själen när kroppen dör ... på nytt hur kommer det sig att antal döda människor inte går ihop med hur många som lever ex om 500 personer dör borde det finnas 500 som lever.. - Jag kunde vara borta i två dagar och längta hem så att jag kunde dö, men när jag väl kom hem kunde jag inte säga det.

RELATERADE BÖKOR