Loke och Freja

Loke och Freja - Eva Trapp | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva Trapp
DIMENSIONERA
4,11 MB
FILNAMN
Loke och Freja.pdf
ISBN
7274359177565

BESKRIVNING

I denna bok får vi följa Loke och Freja som träffas i skogen. Där möter de olika naturväsen, bland annat det vackra Sjörået och Kobold som är på väg att gå under på grund av ett miljöutsläpp. Lokes farfar, som har stark kontakt med de olika naturväsena, hjälper ungdomarna. Som följeslagare finns den egensinniga hunden Valle. Anna-Greta är Frejas faster och tycker inte om vare sig skogen eller alla småkryp som finns där. En tragisk händelse ställer allt på sin spets, särskilt för Anna-Greta.

En historia berättar att Heimdall skänkte det till Freja efter att ha vunnit det i en duell med Loke. I en annan version berättas hur Freja beskådade halsbandet och genast ville äga det varpå hon erbjöd en mängd saker i utbyte. Loke och Freja Eva Trapp I denna bok får vi följa Loke och Freja som träffas i skogen.

Hon lär vara gift med en vanlig man, men honom ser man nästan aldrig av. Annars bor hon ensam i det vackra huset Folkvang.

RELATERADE BÖKOR