Frihet

Frihet - Jonathan Franzen | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonathan Franzen
DIMENSIONERA
11,1 MB
FILNAMN
Frihet.pdf
ISBN
3737850840507

BESKRIVNING

Romanen Frihet följer ett flertal medlemmar av familjen Berglund och deras nära vänner och kärlekspartners. Jonathan Franzen följer dessa relationer under de senaste årtionderna och avslutar nära dagen då Obamas administration tar vid. Här tecknas ett skarpt, ömsint och humoristiskt porträtt av medelklassfamiljen Berglund, där makarna Patty och Walter som medvetna medborgare och föräldrar kämpar för en bättre värld. Med det amerikanska samhället som fond speglas här hur vi lever våra liv. Hur vi hanterar förväntningar och besvikelser och hur den frihet vi kämpat oss till både kan te sig som en frestelse och en börda. »Det är en fantastisk roman« - Jonas Thente, Dagens Nyheter. »...boken är tveklöst en av årets litterära höjdpunkter.« -Borås Tidning »Det är en oemotståndlig och i ordets bästa mening överdådig roman.« -Sydsvenskan »Det är spännande på ett genuint mänskligt plan och det är mycket underhållande.« -Gefle Dagblad

frihet; Den politiska filosofin brukar skilja mellan negativ och positiv frihet. Den som framhävde och renodlade de olika frihetsbegreppen var den liberala rysk-brittiska filosofen, Isaiah Berlin.

Ingen har visat intresse för mina tankegångar. Politikerna i Sverige vill inte ha ett oberoende folk.

RELATERADE BÖKOR