Dockmakerskan

Dockmakerskan - Elizabeth Macneal | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elizabeth Macneal
DIMENSIONERA
5,4 MB
FILNAMN
Dockmakerskan.pdf
ISBN
8317665137315

BESKRIVNING

En spännande och förtrollande roman om kärlek, frigörelse, konst och besatthet. London, 1850. Iris jobbar tillsammans med sin syster i en leksaksaffär, där de syr dockor tills fingrarna blöder för att försörja sin familj. Men Iris drömmer om ett annat liv. Så när hon blir erbjuden att stå modell för den prerafaelitiska konstnären Louis Frost, trotsar hon sin familj och tar chansen. När stadens invånare flockas för att se bygget av den första världsutställningen möter hon av en slump Silas, djuruppstopparen som längtar efter erkännande och ära. Iris glömmer det snabbt, men för Silas blir mötet början på något nytt – en fantasi som snart övergår till besatthet …

Men hon drömmer om ett annat liv. Stjärnskottet Elizabeth Macneals debutroman handlar om Iris som sliter och syr dockor i en leksaksaffär för att försörja familjen i 1800-talets London. Hon drömmer om konsten och ett annat liv - och det var en verklig konstnärskrets som inspirerade författaren att skriva romanen.

Men Iris drömmer om ett annat liv. Så när hon blir erbjuden att stå modell... Dockmakerskan av Elizabeth MacNeal 1800-talets London kommer till liv i denna fascinerande berättelse.

RELATERADE BÖKOR