Berör mig inte Berör mig

Berör mig inte Berör mig - Inger Alfvén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Inger Alfvén
DIMENSIONERA
11,90 MB
FILNAMN
Berör mig inte Berör mig.pdf
ISBN
8271146212943

BESKRIVNING

Inger Alfvéns nya roman Berör mig inte Berör mig berättar om kärlek och svek, om det svåra i att åldras och om sökandet efter en mening i tillvaron. Den består av fyra personers berättelser, två män och två kvinnor i skilda åldrar som knyts samman genom kärleken till den döda Anna Sofia.Laurence är nybliven änkling och före detta vd för ett storföretag. Den unga Bea är vilsen skådespelerska, Gunnel är just pensionerad som bibliotekarie och Niklas har gjort succé som IT-entreprenör. Tre av dem har känt Anna Sofia, som på olika sätt lämnat spår i dem. Tack vare henne kommer de alla att resa till Indien. Av slump, eller överenskommelse, träffar de på varandra på en strand i Goa, där möjligheterna till möten är helt förändrade.

Plötsligt stod du där Rakt framför mina ögon Men klarar jag det här Mycket vill ha mer Och... Berör mig inte, berör mig. av Inger Alfvén Moa Schulman (E-media, E-bok, EPUB) 2015, Svenska, För vuxna Inger Alfvéns nya roman Berör mig inte Berör mig berättar om kärlek och svek, om det svåra i att åldras och om sökandet efter en mening i tillvaron. Om jag är ditt barn-berör mig.Även när jag är vrång och till och med förskjuter dig.Ge inte upp,hitta vägar att fylla mina behov.Din godnattkram hjälper mig till ljuva drömmar.Din dagliga beröring berättar hur du verkligen känner.

Den består av fyra personers berättelser, två män och två kvinnor i skilda åldrar som knyts samman genom kärleken till den döda Anna Sofia. Laurence är nybliven änkling och före detta vd för ett storföretag.

RELATERADE BÖKOR