Berör mig inte Berör mig

Berör mig inte Berör mig - Inger Alfvén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Inger Alfvén
DIMENSIONERA
7,57 MB
FILNAMN
Berör mig inte Berör mig.pdf
ISBN
6791558583018

BESKRIVNING

Inger Alfvéns nya roman Berör mig inte Berör mig berättar om kärlek och svek, om det svåra i att åldras och om sökandet efter en mening i tillvaron. Den består av fyra personers berättelser, två män och två kvinnor i skilda åldrar som knyts samman genom kärleken till den döda Anna Sofia.Laurence är nybliven änkling och före detta vd för ett storföretag. Den unga Bea är vilsen skådespelerska, Gunnel är just pensionerad som bibliotekarie och Niklas har gjort succé som IT-entreprenör. Tre av dem har känt Anna Sofia, som på olika sätt lämnat spår i dem. Tack vare henne kommer de alla att resa till Indien. Av slump, eller överenskommelse, träffar de på varandra på en strand i Goa, där möjligheterna till möten är helt förändrade.

Laurence är nybliven änkling och före detta vd för ett storföretag. Den unga Bea är ... Det kränker eller berör mig inte, eftersom jag inte gjorde det så ofta.

När det stormar i livet har barnet i mig fortfarande behov. Om jag är din vän-berör mig.

RELATERADE BÖKOR