Marconi Park

Marconi Park - Åke Edwardson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åke Edwardson
DIMENSIONERA
4,25 MB
FILNAMN
Marconi Park.pdf
ISBN
5851230915603

BESKRIVNING

Det går mot vår i Göteborg, och Erik Winter känner hur hans sinne ljusnar när dagarna blir längre.Men verkligen hinner ikapp honom, som den alltid gör. En tidig morgon står han i ett värdelöst ljus under en värdelös himmel och ser ner på ett lik av en man som dött en våldsam död. En plastpåse har trätts över mannens huvud. På mannens kropp ligger en avriven bit kartong på vilken någon med bred pensel skrivit en versal bokstav. Det blir fler offer, i Göteborg och Stockholm, med samma sorts våldsamt tecknade lappar. Samtidigt som Winter lägger pussel med lapparna för att kunna utläsa ett ord, försöker man alltmer deseperat finna ett samband mellan de mördade. Det är ett mysterium.En av de verkliga pionjärerna i det som kallas det svenska deckarundret, Åke Edwardson, är tillbaka med en ny Winter-roman, den tolfte i ordningen. Marconi Park, som är ett bostadsområde i Göteborg, har fått ge namn åt den tolfte romanen med Erik Winter i huvudrollen.

54 likes · 2,050 were here. Sports & Recreation Marconi Park av Åke Edwardson Miroslav Sokcic ( E-media, E-bok, EPUB ) 2013, Svenska, För vuxna Det går mot vår i Göteborg, och Erik Winter känner hur hans sinne ljusnar när dagarna blir längre.Men verkligen hinner ikapp honom, som den alltid gör. Marconi Park.

Skickas om 1 vardag. Köp boken Marconi Park av Åke Edwardson (ISBN 9789175033525) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR