Mamma Mu och Kråkan gör ett zoo

Mamma Mu och Kråkan gör ett zoo - Sven Nordqvist, Jujja Wieslander | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sven Nordqvist, Jujja Wieslander
DIMENSIONERA
7,69 MB
FILNAMN
Mamma Mu och Kråkan gör ett zoo.pdf
ISBN
8674106978110

BESKRIVNING

Mamma Mu och Kråkan ska starta zoo i hagen hos bonden, men de har inte bestämt vilket sorts zoo det ska bli än. Ett kråk-zoo kanske?Här samlas tre serienoveller med Mamma Mu och Kråkans oemotståndliga humor och uppfinningsrikedom.Bakom den tecknade serien står också Micaela Favilla och Elin Fahlstedt, som tillsammans skapar serier utifrån Sven Nordqvists illustrationer av Mamma Mu. Serieberättelserna i deh här boken utkom för första gången i 2015 i boken Mamma Mu firar Kråkan.

Mamma Mu och Kråkan tycker olika om det mesta, men de har väldigt roligt ihop! En bok i kartong för de allra yngsta Mamma Mu-fansen. Mamma Mu wants to see the world. Crow has already seen everything..

Publiceringsår: 2020. Klassifikation: Tecknade serier Finns som: Bok.

RELATERADE BÖKOR