PS från Paris

PS från Paris - Marc Levy | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marc Levy
DIMENSIONERA
10,96 MB
FILNAMN
PS från Paris.pdf
ISBN
4798578375218

BESKRIVNING

Kärlekens stad och två människor som vägrar att förälska sig  På filmduken är Mia lysande i rollen som förälskad kvinna. I verkliga livet däremot är hon i akut behov av en paus från tillvaron med sin otrogne filmstjärna till man. Hon flyr över engelska kanalen till Paris för att sova på sin vän Daisys soffa. Där hoppas hon kunna undgå paparazzi med hjälp av en ny frisyr, glasögon och ett jobb som servitris på Daisys restaurang i Montmartre. Paul är amerikansk författare med en debutroman som blev en internationell bästsäljare. Men enorma förväntningar på uppföljaren fick honom att i ren panik flytta till Paris för att försöka skriva i lugn och ro. Sju år senare bor han fortfarande kvar. Men när hans bästa vän lurar iväg honom på en dejt med Mia blir det snart komplicerat. De kämpar emot, ändå blir det allt svårare att bara vara vänner i staden där kärleken aldrig är långt borta. "En charmig och bubblande historia. Rörande, rolig, originell och överraskande." - Le Parisien    "En vacker, upplyftande historia med många vändningar." - France Inter Radio    Marc Levy är vår tids mest lästa franska författare. Hans arton romaner har översatts till 49 språk och sålt i över 40 miljoner exemplar. Hans debutroman Om det ändå vore sant filmatiserades år 2005 med Reese Witherspoon i huvudrollen (Just Like Heaven). I PS från Paris återvänder Levy till några karaktärer från debutromanen. 

Logga in för att göra din reservation. Reservera Utförlig information.

PS från Paris är en bok som jag känner borde passa mig, men det är någonting med den som gör att jag ... PS från Paris av Marc Levy Mia får hela tiden höra från sin agent att hennes karriär är på uppåtgående och att hon ska fortsätta smida medan järnet är varmt. Ett stort genombrott och en karriär i Hollywood är nära förestående, men det Mia själv önskar sig allra mest en paus. 843 Franska romaner och noveller Hcej.01/DR Skönlitteratur översatt från franska Ämnesord: Skådespelare Servitriser Författare Kärlek Frankrike Paris Romaner Relationsskildringar PS från Paris.

RELATERADE BÖKOR