Nordsjödykaren : roman om en yrkesresa från dröm till verklighet

Nordsjödykaren : roman om en yrkesresa från dröm till verklighet - Hans Claesson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Claesson
DIMENSIONERA
11,37 MB
FILNAMN
Nordsjödykaren : roman om en yrkesresa från dröm till verklighet.pdf
ISBN
1243448986647

BESKRIVNING

Yrke: DjuphavsdykareDet har skrivits många böcker om dykare. Denna bok är skriven av en nordsjödykare. Det är en roman om en yrkesresa. Den beskriver en arbetsmiljö som är helt okänd för de flesta.Berättelserna utgår från mina upplevelser, erfarenheter och iakttagelser som djuphavsdykare under 70-talet i den norska oljeindustrin.'Pionerdykker' är nu det norska namnet för de män som då satsade allt ute på de stormpiskade oljefältens djup i Nordsjön.

... Roman om en yrkesresa från dröm till verklighet.

Den beskriver en arbetsmiljö som är helt okänd för de flesta. På denna sida kan du läsa smakprov och köpa alla e-böcker av Hans Claesson. Läs dina e-böcker i våra appar för iPad, iPhone & Android, eller på din Kindle.

RELATERADE BÖKOR