I fiskarnas tecken

I fiskarnas tecken - Melissa Broder | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Melissa Broder
DIMENSIONERA
10,33 MB
FILNAMN
I fiskarnas tecken.pdf
ISBN
8524822425609

BESKRIVNING

»Den snuskigaste, bisarraste och mest originella skönlitterära bok jag läst på länge.« | Vogue»En berattelse full av nuet: levande, sorglig och fortjusande.« | Malin Ullgren, DN»I fiskarnas tecken är lika delar modern saga, intelligent satir över konsumtionssamhället och smärtsam skildring av ångest- och missbruksproblematik.« | Yukiko Duke, SvDLucy har skrivit på sin avhandling om Sapfo i nio år när förhållandet med pojkvännen tar slut och det blir omöjligt för henne att bo kvar i Phoenix. Systern Annika insisterar på att Lucy ska passa hennes hund och bo i systerns fantastiska hem, en glaskub i Venice Beach. Men Lucy finner ingen lindring från ångesten. Inte hos den grekiska kör av kvinnor hon möter i gruppterapin för kärleksberoende. Knappast heller på Tinder. Inte ens i den kravlösa ömheten hos hunden Dominic. Men allt förändras en dag vid stranden när hon spanar in en gåtfull simmare. Efter att ha blivit varse hans identitet tvingas Lucy att fullständigt omvärdera sin syn på vad kärlek och förhållanden kan vara.  Melissa Broders debutroman I fiskarnas tecken [The Pisces, 2018] är en mästerlig blandning av skarp realism och svindlande fantasi. I svensk översättning av Helena Hansson. MELISSA BRODER är en amerikansk romanförfattare, poet och essäist. Hon har bland annat gett ut en storsäljande samling självbiografiska essäer med titeln So Sad Today[2016], baserad på Twitter-kontot med samma namn som nu har fler än 600.000 följare. Broder växte upp i Pennsylvania, men flyttade sedan till New York, där hon var förläggare för Penguin Books. Numera är hon bosatt i Los Angeles. I fiskarnas tecken är Melissa Broders debutroman. »Vågad, virtuos, beroendeframkallande, erotisk. Det finns inget annat som I fiskarnas tecken.« | Stephanie Danler, författare till Bittersweet »Melissa Broder har skapat en modern mytologi för kvinnor på gränsen.« | New York Times

Klicka på bilden för att se en förstoring. Fiskarna är det svävande stjärntecknet framför andra, de ombytliga känslornas stjärntecken.

21:36 | september 12, 2019 / Fullmåne 🌝 Lördag ca kl 06:32 blir månen full på 21°05 i Fiskarna. Nu kära läsare är jag superintresserad av hur du upplever att livet är just nu? Det är starka krafter i rörelse och "inflygningen" eller upptakten till denna fullmåne är redan igång. Melissa Broders debutroman I fiskarnas tecken The Pisces: A Novel, 2018 är en mästerlig blandning av skarp realism och svindlande fantasy.

RELATERADE BÖKOR