I fiskarnas tecken

I fiskarnas tecken - Melissa Broder | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Melissa Broder
DIMENSIONERA
3,76 MB
FILNAMN
I fiskarnas tecken.pdf
ISBN
5621982369799

BESKRIVNING

»Den snuskigaste, bisarraste och mest originella skönlitterära bok jag läst på länge.« | Vogue»En berattelse full av nuet: levande, sorglig och fortjusande.« | Malin Ullgren, DN»I fiskarnas tecken är lika delar modern saga, intelligent satir över konsumtionssamhället och smärtsam skildring av ångest- och missbruksproblematik.« | Yukiko Duke, SvDLucy har skrivit på sin avhandling om Sapfo i nio år när förhållandet med pojkvännen tar slut och det blir omöjligt för henne att bo kvar i Phoenix. Systern Annika insisterar på att Lucy ska passa hennes hund och bo i systerns fantastiska hem, en glaskub i Venice Beach. Men Lucy finner ingen lindring från ångesten. Inte hos den grekiska kör av kvinnor hon möter i gruppterapin för kärleksberoende. Knappast heller på Tinder. Inte ens i den kravlösa ömheten hos hunden Dominic. Men allt förändras en dag vid stranden när hon spanar in en gåtfull simmare. Efter att ha blivit varse hans identitet tvingas Lucy att fullständigt omvärdera sin syn på vad kärlek och förhållanden kan vara.  Melissa Broders debutroman I fiskarnas tecken [The Pisces, 2018] är en mästerlig blandning av skarp realism och svindlande fantasi. I svensk översättning av Helena Hansson. MELISSA BRODER är en amerikansk romanförfattare, poet och essäist. Hon har bland annat gett ut en storsäljande samling självbiografiska essäer med titeln So Sad Today[2016], baserad på Twitter-kontot med samma namn som nu har fler än 600.000 följare. Broder växte upp i Pennsylvania, men flyttade sedan till New York, där hon var förläggare för Penguin Books. Numera är hon bosatt i Los Angeles. I fiskarnas tecken är Melissa Broders debutroman. »Vågad, virtuos, beroendeframkallande, erotisk. Det finns inget annat som I fiskarnas tecken.« | Stephanie Danler, författare till Bittersweet »Melissa Broder har skapat en modern mytologi för kvinnor på gränsen.« | New York Times

Fiskarna är ett vattentecken, vilket innebär att de har stor empatisk förmåga och ett rikt känsloliv. Fiskar passar genom sin anpassningsförmåga och möjlighet att spela roller även utmärkt som skådespelare, bara fisken kommer över sin naturligas blyghet som många i detta tecken lider av. Detta gör dessvärre även att fisken är en oerhört skicklig lögnare, men de flesta lögner en fisk diktar ihop är vita och kikar man närmare på dem är de oftast avsedda att värma snarare än ... Fiskarnas tecken 19/2 - 20/3 Element: Vatten Kvalitet: Rörligt Styrande planet: Neptunus När själen inkarneras i Fiskarna - det sista av zodiakens tolv tecken - har den samlat erfarenhet ifrån alla sina tidigare liv och bär med sig dessa minnen i sitt hjärta.

Tarotkorten som är kopplade till fiskarnas tecken: Fiskarnas stjärntecken. Kalligrafi i tusch av Stefan Stenudd.

RELATERADE BÖKOR