Simmaren

Simmaren - John Cheever | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
John Cheever
DIMENSIONERA
4,91 MB
FILNAMN
Simmaren.pdf
ISBN
4031656089694

BESKRIVNING

”Det lilla samhället hänger, i såväl moraliskt som ekonomiskt hänseende, i en tunn tråd, men det hänger i sin tråd i det svaga kvällsljuset.” John Cheever kallades ”sovstädernas Tjechov” och blottlade det som efterkrigstidens USA inte ville kännas vid: otrohet, alkoholism, rasism, karriärism. Här samlas hans klassiska berättelser – som ”Simmaren” och ”Farväl, min bror” – i nyöversättning av Hans-Jacob Nilsson.

Köp boken Simmaren av Joakim Zander (ISBN 9789175032962) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

Många av novellerna är skrivna precis efter andra världskrigets slut och är färgade av en stark framtidstro. Karaktärerna i berättelserna har välbetalda kontorsjobb, de bor i fina hus och tillbringar en ansenlig del av sin fritid på cocktailparties. Baddaren GrönDoppa Märkestagaren ska doppa hakan och ena örat under vattnet.

RELATERADE BÖKOR