Hjälten

Hjälten - Kaj Karlsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kaj Karlsson
DIMENSIONERA
9,49 MB
FILNAMN
Hjälten.pdf
ISBN
3052242362619

BESKRIVNING

Kustjägaren och operatören Gustav Sterner befinner sig i Kenya på uppdrag av det svenska utrikesdepartementet. När islamister från somaliska al-Shabaab genomför ett terrorattentat mot ett köpcentrum i Nairobi, måste han agera mot hotet och hjälpa alla oskyldiga."Hjälten" är den fjärde novellen om kustjägaren och SSG-operatören Gustav Sterner.Kaj Karlsson är f d reservofficer, analytiker och har haft stora framgångar med debutromanen ”Operation Nordvind”. År 2014 vann han Indie Book Awards Sweden med den spännande uppföljaren ”Parsifaldirektivet”. Sagt om böckerna:”Kaj Karlsson skriver bra, det är lättläst och underhållande…” – Sydsvenskan”… välskriven och spännande. Ser redan fram emot nästa del!” – Erik Hultgrens bokhandel”… en spionroman som går i de breda fotspår Guillou lämnade bakom sig …” – Bokdebutant.se

Falla kan jag. Under månen den omväxlingsrika, bodde ingen fri för ödets kast.

- Jag har pengar till hyran och köttfärsen. Och jag kan bara köra en bil åt gången så det räcker med en, säger den dubbla OS-guldmedaljören. Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön.

RELATERADE BÖKOR