Hennes ord : värk I-III

Hennes ord : värk I-III - Tove Folkesson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tove Folkesson
DIMENSIONERA
12,1 MB
FILNAMN
Hennes ord : värk I-III.pdf
ISBN
1579824456460

BESKRIVNING

Mormor har alltid funnits där, och snart finns hon inte. Hennes ord bär den släkt som vuxit fram på den öländska gården.Tove återvänder dit gång på gång, för att rädda språk och minnen. Bli en fortsättning.Så kommer hon och hennes fru fram i kön på Reproduktionsmedicin Huddinge sjukhus. De har längtat och är nära nu, tror hon, och träder in i en splitter ny värld av donationsregister, frysåterföringar och kuratorssamtal.Men döden ligger där ute på trappen. Och i gårdens vårdträd rasslar frökapslarna, gula redan. Det är sommar.När blir ett barn till? "Hennes ord" är första delen i en berättelse om den naturliga döden och födandets stora mysterium. En gren håller på att knäckas, och en kärlek måste tas tillvara.Tove Folkesson har hyllats brett för sin romantrilogi som inleddes med Kalmars jägarinnor, och har bland annat tilldelats Svenska Dagbladets litteraturpris.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Hennes ord : värk I-III av Tove Folkesson på Bokus.com.

30 september 2019 16:07 Boken är första delen i en ny romansvit som handlar om den naturliga döden och födandets stora mysterium. Hennes ord - Värk I-III. Albert Bonniers förlag.

RELATERADE BÖKOR