Absolut okysst : obs: det här är INTE nån sliskig kärlekshistoria!!

Absolut okysst : obs: det här är INTE nån sliskig kärlekshistoria!! - Nina Elisabeth Gröntvedt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nina Elisabeth Gröntvedt
DIMENSIONERA
5,34 MB
FILNAMN
Absolut okysst : obs: det här är INTE nån sliskig kärlekshistoria!!.pdf
ISBN
7927005086726

BESKRIVNING

12-åriga Oda fortsätter att skriva i sin superhemliga dagbok. Hon och Helle är bästisar igen, men Oda tycker att något känns annorlunda. Dessutom tänker Oda mycket på Stian, att hon snart ska börja högstadiet och att hon då kommer vara absolut alldeles okysst! En dag flyttar en ny pojke in i grannhuset och alla bara älskar honom. Alla utom Oda.Efter succén med Hej, det är jag! är Nina E. Grøntvedt nu tillbaka med uppföljaren Absolut okysst - en dagboksroman för slukaråldern som gick direkt in på topplistan när den gavs ut i Norge. Nina E. Grøntvedt har hyllats för sin träffsäkra skildring av en självständig tjej som befinner sig på gränsen mellan barn och ungdom.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris OBS: det här är inte nån sliskig kärlekshistoria!!! av Nina Elisabeth Grøntvedt ( Bok ) Svenska, För barn och unga Andra boken om tolvåriga Oda som fortsätter att skriva i sin dagbok. Köp 'Absolut okysst : obs: det här är INTE nån sliskig kärlekshistoria!!' bok nu.

Han funderar mycket över vad man kan göra när det blir stökigt och bökigt. Som när folk skriker i mun på varandra så man blir alldeles knasig.

RELATERADE BÖKOR