Villospår

Villospår - Jørgen Jæger | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jørgen Jæger
DIMENSIONERA
10,65 MB
FILNAMN
Villospår.pdf
ISBN
4447068078312

BESKRIVNING

Liket av en man hittas flytande i älven i Drammen och kommissarie Cecilie Hopen tvingas resa dit för att identifiera om den döde är hennes sambo Bernhard, som polisen påstår. Den döde mannen visar sig vara en annan, men var är den försvunne Bernhard? Har han blivit utsatt för brott eller håller han sig borta frivilligt? Ett flertal drunknade har hittats i älven, men när polisen på plats inte visar något intresse för att bistå Cecilie tar hon hjälp av sin före detta chef, Ole Vik. De båda hittar snart kopplingar till ett kriminellt nätverk som sysslar med grov människohandel, brutalt våld och prostitution. Situationen ställs på sin spets när Cecilie häktas, misstänkt för mord. Frågorna är många. Varför kände inte Cecilie till att Bernhard, som tidigare arbetade i Drammen, hade kvar en bostad där? Hur mycket annat har han dolt? Och hur många fler kroppar ska de hitta i Drammenälven innan polisen lyckas sätta stopp för det hänsynslösa nätverket? Varför är det så många som tiger och hur ska man komma runt den tystnadskultur som råder, både bland de kriminella och inom polisen?JØRGEN JÆGER är en av Norges bästsäljande kriminalförfattare. Hans böcker om Ole Vik och Cecilie Hopen utspelar sig i den fiktiva småstaden Fjellberghavn och har blivit mycket uppskattade. Jæger har nominerats till Norges bokhandlarpris fyra gånger. " Med mycket dramatik och storspänning är trovärdigheten hög ända till slutet. [ ... ]. Lysandekriminalroman."Mats Garme, Ölandsbladet"Ännu en bra Jæger" Stavangers Aftonblad   "En mästerlig spänningsroman!" Tvedestrandsposten

Totalt har 12 böcker givits ut av Henning Mankell om Kurt Wallander. Wallander: Villospår. Säsong 1 — Avsnitt 1 • 53 min.

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

RELATERADE BÖKOR