Irakisk Kristus

Irakisk Kristus - Hassan Blasim | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hassan Blasim
DIMENSIONERA
4,10 MB
FILNAMN
Irakisk Kristus.pdf
ISBN
3187836301944

BESKRIVNING

Hassan Blasim är författaren som revolutionerat den arabiska litteraturen – från Finland. 2014 fick han sitt internationella genombrott, då The Independent utnämnde Irakisk Kristus till årets bästa översatta bok. Boken rankades dessutom som ”Book of the Year” i Publisher’s Weekly.Berättelserna i Irakisk Kristus skildrar det infernaliska tillståndet i dagens Irak, och för tankarna till magisk realism, till Kafka och Borges, men också till den arabiska sagotraditionen.

Albert Bonniers, 196 s. Visa mer Visa mindre.

Berättelserna i... Boken "Irakisk Kristus" kom 2013 och författaren, Hassan Blasim, som bor i Helsingfors, ansågs då ha revolutionerat den arabiska litteraturen - från Finland. 2014 fick han sitt internationella genombrott när The Independent utnämnde "Irakisk Kristus" till årets bästa översatta bok. Irakisk Kristus på Teater Galeasen i Stockholm den 7 april 2020 - Tickster.com Irakisk Kristus är en novellsamling och det här är ännu en av de där som ger mig så mycket mer än jag länge trodde att noveller kunde ge.

RELATERADE BÖKOR