Fem personer du möter i himlen

Fem personer du möter i himlen - Mitch Albom | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mitch Albom
DIMENSIONERA
6,20 MB
FILNAMN
Fem personer du möter i himlen.pdf
ISBN
8559376906698

BESKRIVNING

Eddie arbetar som vaktmästare på ett nöjesfält. Han har, i sina egna ögon, levt ett fullkomligt meningslöst och ointressant liv. På sin åttiotreårsdag omkommer han i en tragisk olycka och vaknar upp i livet efter detta. Där inser han att himlen är en plats där man får sitt liv förklarat för sig. Eddie möter fem personer. Några som han känt, andra som kan ha varit främlingar. De visar på det vackra och värdefulla i hans ”meningslösa” liv, och avslöjar hemligheten bakom den ständiga frågan: Varför var jag där? Fem personer du möter i himlen vill på ett varmt och humoristiskt sätt hjälpa oss att förstå att inget liv är meningslöst och att vi alltid lämnar något efter oss. ”All kärlek vi har skapat finns kvar. Alla minnen finns kvar. Vi lever vidare i hjärtat på var och en som vi har berört och format medan vi levde.”

Titel: Fem personer du möter i himlen Författare: Mitch Albom Förlag: Marcus Förlag Typ: Recensionsex Format: Inbunden Sidantal: 220 Läst på språk: Svenska Originalspråk: Engelska Originaltitel: The Five People You Meet in Heaven Översättare: Niclas Hval Utläst: 18 april 2015 Utmaningar: Klassiker, #88; Kaosutmaning 2015, # 31 ... Skapa en storyboard som identifierar återkommande teman, symboler och motiv i De fem personer du möts i himlen. Illustrera instanser av varje tema och skriv en kort beskrivning under varje cell.

Alla minnen finns kvar. Titel: Fem personer du möter i himlen Författare: Mitch Albom Format: Inbunden Antal sidor: 221 Förlag: Marcus förlag" Eddie arbetar som vaktmästare på ett nöjesfält. I sina egna ögon har han levt ett fullkomligt och ointressant liv. Fem personer du möter i himlen är en liten pärla som rekommenderas till alla som behöver muntras upp en smula eller känner sig lite filosofiska.

RELATERADE BÖKOR