En andra chans (bok + ljudbok)

En andra chans (bok + ljudbok) - William Kowalski | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
William Kowalski
DIMENSIONERA
5,70 MB
FILNAMN
En andra chans (bok + ljudbok).pdf
ISBN
6345021621166

BESKRIVNING

För att rädda sin sons liv måste den ensamstående mamman Linda övertala en ung och självisk knarkhandlare att donera en av sina njurar. Han är den ende som kan rädda sonen från döden.Men kommer han att gå med på det?William Kowalski skriver om viktiga men ibland också jobbiga ämnen. Han skildrar dem på ett enkelt ochrealistiskt sätt. Berättelserna slutar vackert och hoppfullt.Boken finns på svenska (En andra chans), och på engelska, (Something Noble).Detta är ett kombinerat paket där du får en fysisk bok och en CD-skiva med en mp3-fil på.

Startsida › Danielle Steel › Amerikansk skönlitteratur › Utländska berättare › Kärleksromaner. PROVA GRATIS I 14 DAGAR Betyg 3,56 › 351 Röster.

Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR