Lyckokakan

Lyckokakan - Kerstin Lundberg Hahn | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kerstin Lundberg Hahn
DIMENSIONERA
6,99 MB
FILNAMN
Lyckokakan.pdf
ISBN
2744181483023

BESKRIVNING

Oscar är en helt vanlig kille med ett helt vanligt liv. Allt skulle vara perfekt om det inte vore för hans pinsamma föräldrar: Pappa som sjunger opera så fort han får en chans, och mamma som gillar att dansa så mycket att hon till och med testar hiphop när det är skoldisco!Oscar tror väldigt ofta att han ska dö på fläcken av skam och har önskat hett att de kunde vara mer vanliga. En dag får han en lyckokaka av en tjej på en kinesisk restaurang. I mitten ligger en lapp där det står: Uttala din högsta önskan så blir den sann!Tänk om det fungerar?Oscar uttalar sin önskan, men något går snett och hans liv vänds helt upp och ner ...

Skickas senast imorgon. Köp boken Lyckokakan av Kerstin Lundberg Hahn (ISBN 9789129685749) hos Adlibris.

Allt skulle vara perfekt om det inte vore för hans pinsamma föräldrar: Pappa som sjunger opera så fort han får en chans, och mamma som gillar att ... Oscar & Bie 1 - Lyckokakan. Prova Storytel Oscar & Bie 1 - Lyckokakan.

RELATERADE BÖKOR