Den sista mrs Parrish

Den sista mrs Parrish - Liv Constantine | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Liv Constantine
DIMENSIONERA
11,73 MB
FILNAMN
Den sista mrs Parrish.pdf
ISBN
5577901924338

BESKRIVNING

Amber Patterson är en oansenlig kvinna och hon är trött på att ingenlägger märke till henne. Hon tycker att hon förtjänar mer ett liv medpengar och inflytande, precis som den blonda, blåögda och vackra DaphneParrish.I det lilla kustsamhället är Daphne och hennes man, fastighetsmogulenJackson, drömparet i allas ögon. Avundsjukan skulle äta upp Amber inifrån... om hon inte hade haft en plan. Hon ska bli den nästa mrs Parrish.Sakta börjar Amber nästla sig in i familjen Parrishs liv, och snart är honDaphnes vän och förtrogna och reser med dem på semester till Europa.Men det finns en skugga i Ambers förflutna, och om den avslöjas riskerarallt att glida henne ur händerna ... Den sista mrs Parrish är en beroendeframkallandedebut med en twist.Karin Slaughter... en av de bästa psykologiska spänningsromanerna du läser i år. Lee Child***LIV CONSTANTINE är en pseudonym för författarsystrarna Lynne och Valerie Constantine. De bor i var sin ände avUSA men tillbringar timmar varje dag med att prata över Facetime och mejlbomba varandra. Den sista mrs Parrish ärderas debutroman.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Den sista Mrs Parrish är lättläst och spännande och en berättelse som bjuder på många oväntade vändningar.

Jag ser verkligen fram emot fler böcker av den här författaren! Tack HarperCollins Nordic för rec.exet! Jag har bjudit på en smakbit ur boken i ett annat inlägg HÄR 2018, Inbunden. Köp boken Den sista mrs Parrish hos oss! Den sista mrs Parrish Vissa kvinnor får allt.

RELATERADE BÖKOR