Jag minns varje slag

Jag minns varje slag - Daniel Thollin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Daniel Thollin
DIMENSIONERA
10,60 MB
FILNAMN
Jag minns varje slag.pdf
ISBN
8609659367052

BESKRIVNING

I en historia där verklighet blandas med fiktion möter Daniel Thollin sin barndoms mobbare. Det är 1980- och 1990-tal, en tid där pojkar förväntas slå tillbaka och inte gråta. Att visa känslor är inte manligt utan ses som svaghet och en anledning att hacka, reta och slå. Det är en skoningslös berättelse där styrkan finns att hämta i Bruce Springsteen, Marvelserier och Nintendo.

Finns som: Vald medietyp: Book (2020) Välj medietyp Book (2020) Snabblänkar. Mer information om Jag minns varje slag; Relaterad information; Du behöver vara ... Jag minns varje sekund.

I boken blandas det självupplevda med fiktion och går tillbaka till uppväxten under 80- och 90-talen, barndomens mobbare men också de glädjeämnen som fanns att ta tillflykt till. Till Uppsala Comix 2020 kommer Daniel Thollin med sin första bok på Kartago, JAG MINNS VARJE SLAG, som utgör en helt ny och spännande riktning för hans serieskapande. I en avskalad, självbiografisk berättelse om sin barndom skildrar Daniel en alldeles särskild sorts stress som inte enbart drabbar barn. Jag minns varje slag av Daniel Thollin.

RELATERADE BÖKOR