Sommaren med Sunshine och Margot

Sommaren med Sunshine och Margot - Susan Mallery | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susan Mallery
DIMENSIONERA
11,34 MB
FILNAMN
Sommaren med Sunshine och Margot.pdf
ISBN
2423854724418

BESKRIVNING

Systrarna Baxter har aldrig haft tur i kärlek. Men den här sommaren är Sunshine och Margot fast beslutna att ändra på det. Som personlig coach i vett och etikett lär Margot sina klienter att smälta in. Men hon har aldrig haft en klient som Bianca, en åldrad filmstjärna som gjort sig känd eller ökänd   genom att chockera. Att lära henne att uppföra sig som en korrekt diplomatfru är lättare sagt än gjort och kräver att Margot flyttar in hos Bianca för att ge henne privatlektioner. I huset som ägs av hennes hemlighetsfulla son, Alec. Sunshine har alltid offrat allt för att jaga efter män  som i slutänden dumpat henne. Men den här gången ska hon skärpa sig, ta sin examen, fokusera på sitt jobb som barnflicka och låta bli att falla för fel man. Särskilt inte för den snygga singelpappan som råkar vara hennes arbetsgivare. Sommaren med Sunshine och Margot är en ny, fristående roman av Susan Mallery en berättelse fylld av humor, kärlek, familjerelationer och oemotståndliga miljöer.

Men minst lika ofta bjuder den på lågtryck med regn och rusk. Dessutom brukar det gärna bli antingen det ena eller det andra som överväger.

Men den här sommaren är Sunshine och Margot fast beslutna att ändra på det. Som personlig coach ... Vare sig du gillar historiska romaner eller kärlek i moderna kulisser kommer du garanterat att finna det du söker i Silk.

RELATERADE BÖKOR