På Chesil Beach

På Chesil Beach - Ian McEwan | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ian McEwan
DIMENSIONERA
8,62 MB
FILNAMN
På Chesil Beach.pdf
ISBN
5090979245779

BESKRIVNING

Juni 1962. Edward och Florence har precis gift sig på Chesil Beach vid den engelska sydkusten. Nu äter de lyckliga sin bröllopsmiddag på hotellet. De vet att de passar så bra ihop och tycker så mycket om varande. Samtidigt är de båda nervösa inför bröllopsnatten som väntar. Särskilt hos Florence tilltar nervositeten allt eftersom kvällen fortskrider och når till slut en punkt där den hotar att slå över i panik.Ian McEwan skildrar i denna mästerliga roman det psykologiska spelet mellan två unga människor - hur varje ord, varje gest plötsligt kan avgöra deras liv. Relationen mellan Edward och Florence speglar en tid där synen på äktenskap och sexualitet var under förändring. Hade deras bröllopsmiddag skett fem år senare hade den fått en annan utgång."Det lyser ur detaljerna när Ian ­McEwan beskriver hur ett ungt par fumlar med blixtlås och känslor på bröllopsnatten. Det är en mästerlig och sorgsen miniatyr om två människor som blir främlingar för varandra."SvD

Drama från 2017 av Dominic Cooke med Saoirse Ronan och Emily Watson. När det gäller filmatiseringen av On Chesil Beach är den enbart fin. Bildspråket (visualiserat av fotografen Sean Bobbit) stöder känslorna på ett välfungerande sätt och både Saoirse ... På Chesil Beach 2017 Storbritannien 110min IMDb.

Ian McEwan är expert på kärlek med förhinder. "På Chesil Beach" är inget undantag.

RELATERADE BÖKOR