Extraordinära ordvitsar från Göteborrrrg!

Extraordinära ordvitsar från Göteborrrrg! - Ulf Benkel | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulf Benkel
DIMENSIONERA
12,19 MB
FILNAMN
Extraordinära ordvitsar från Göteborrrrg!.pdf
ISBN
9849720550698

BESKRIVNING

- Vad var det med strumporna som fick dig att misstänka att de var stulna?- Hälarna.Förväntningarna på det första adventsljuset är låga.- Din döde fars kläder är storlek large va?- Hur visste du det?- Jag är medium.Han har skrivit tre populära ordvitsböcker och fått stort genomslag i sociala medier - inte minst genom succékontot ­Göteborrrrg! på Instagram.Nu är frilansjournalisten, ­författaren och föreläsaren Ulf Benkel tillbaka i bokform, med ytterligare drygt 250 av sina egna bästa vitsar.I ett kåserande faktakapitel avhandlas dessutom ordvitskonstens obegripligt låga status.Extra allt, extra bra, extraordinärt.

- Din döde fars kläder är storlek large va? - Hur visste du det? - Jag är medium. Han har skrivit tre populä... Pris: 74 kr.

Skattskyldighetens inträde. Avdrag. Ordvitsar - mången ordvits finns här - korta skäm .

RELATERADE BÖKOR