Extraordinära ordvitsar från Göteborrrrg!

Extraordinära ordvitsar från Göteborrrrg! - Ulf Benkel | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulf Benkel
DIMENSIONERA
4,42 MB
FILNAMN
Extraordinära ordvitsar från Göteborrrrg!.pdf
ISBN
4944310999189

BESKRIVNING

- Vad var det med strumporna som fick dig att misstänka att de var stulna?- Hälarna.Förväntningarna på det första adventsljuset är låga.- Din döde fars kläder är storlek large va?- Hur visste du det?- Jag är medium.Han har skrivit tre populära ordvitsböcker och fått stort genomslag i sociala medier - inte minst genom succékontot ­Göteborrrrg! på Instagram.Nu är frilansjournalisten, ­författaren och föreläsaren Ulf Benkel tillbaka i bokform, med ytterligare drygt 250 av sina egna bästa vitsar.I ett kåserande faktakapitel avhandlas dessutom ordvitskonstens obegripligt låga status.Extra allt, extra bra, extraordinärt.

Den här boken skrevs av författaren Malin Mendel. Att läsa Yogaköket : indiska vegorecept online är nu så enkelt! Extraordinära intäkter och kostnader.

Övriga skattskyldiga. Skattskyldighetens inträde.

RELATERADE BÖKOR