Ester Karlsson med K

Ester Karlsson med K - Christina Olséni, Micke Hansen | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christina Olséni, Micke Hansen
DIMENSIONERA
11,15 MB
FILNAMN
Ester Karlsson med K.pdf
ISBN
6847109797860

BESKRIVNING

Ester Karlsson, 78 år och änka, bor tillsammans med kakaduan Roland i den välmående bostadsrättsföreningen Lärkan. Livet går sin gilla gång med dispyter om tvättstugan och den trasiga gallerhissen som de mest spännande inslagen i vardagen fram till dagen då Lärkans vaktmästare hittas död i sitt vindsförråd. Polisen konstaterar snabbt att det rör sig om mord och Ester, som behöver fylla sina dagar, beslutar sig för att starta en egen utredning. Med kafferep och vaniljdrömmar nästlar sig Ester in hos både poliser och grannar, i hopp om att finna ledtrådar. När det kort därpå inträffar ytterligare ett dödsfall i fastigheten så går ingen av Lärkans invånare fri från misstankar - allra minst Ester själv. Ester Karlsson med K är en varm pusseldeckare skriven av författarna bakom succéserien Mord i Falsterbo.»Om läsaren här får associationer till Agatha Christies miss Marple eller Maria Lang och hennes alter ego Almi Graan, så är det helt i sin ordning.« DAST Magazine om Ester Karlsson med K»Olséni & Hansen skriver med säker hand deckare med en stor dos HUMOR. »Över 100 000 SÅLDA böcker.

Polisen konstaterar snabbt att det rör sig om […] Ester Karlsson med K är en varm pusseldeckare om grannar, döden och en vit kakadua. Boken är skriven av författarduon Olséni & Hansen som ligger bakom succéserien Mord i Falsterbo. Ester Karlsson, 78 år och änka, bor tillsammans med kakaduan Roland i den välmående bostadsrättsföreningen Lärkan.

Livet går sin gilla gång med dispyter om tvättstugan och den trasiga gallerhissen som de mest spännande inslagen i vardagen fram till dagen då Lärkans vaktmästare hittas död i sitt vindsförråd. Beskrivning. Ester Karlsson, 78 år och änka, bor tillsammans med kakaduan Roland i den välmående bostadsrättsföreningen Lärkan.

RELATERADE BÖKOR