Gäst hos verkligheten

Gäst hos verkligheten - Pär Lagerkvist, Ola Larsmo | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pär Lagerkvist, Ola Larsmo
DIMENSIONERA
3,89 MB
FILNAMN
Gäst hos verkligheten.pdf
ISBN
4293480834398

BESKRIVNING

Nobelpristagarens mest älskade verk i vacker nyutgåva med nytt förord av Ola LarsmoGäst hos verkligheten är en av den svenska litteraturens främsta uppväxtskildringar. Här berättar Pär Lagerkvist om pojken Anders som i början av 1900-talet växer upp i en svensk småstad vid järnvägen där hans far är stationskarl. På dagarna leker Anders med sina syskon och ser tågen fara förbi. Han plågas ständigt av religiösa grubblerier, av ångest och en förlamande rädsla för döden, sin egen och sina närståendes.   Gäst hos verkligheten utkom 1925. Den bär tydliga självbiografiska drag från Pär Lagerkvists egen uppväxt.

Den självbiografiske serietecknaren Simon Gärdenfors har just startat en fyra månader lång resa ­mellan ­madrasser hemma hos kompisar och främlingar landet runt. Syftet: Att krama verkligheten på material till en bok. Gäst hos verkligheten är Pär Lagerkvists självbiografiska barndomsskildring som publicerades första gången 1925.

Foto: Christopher Hunt. Gäst hos verkligheten är en av den svenska litteraturens främsta uppväxtskildringar. Här berättar Pär Lagerkvist om pojken Anders som i början av 1900-talet växer upp i en svensk småstad vid järnvägen där hans far är stationskarl. Gäst hos verkligheten är en av den svenska litteraturens främsta uppväxtskildringar.

RELATERADE BÖKOR