Kärlekens geografi

Kärlekens geografi - Nina Bouraoui | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nina Bouraoui
DIMENSIONERA
4,33 MB
FILNAMN
Kärlekens geografi.pdf
ISBN
7577231985877

BESKRIVNING

Kärlekens geografi skildrar relationen mellan en författare och en sexton år yngre man som i sitt konstnärskap inspirerats av hennes Dagbok. Det är en berättelse om besatthet, om att leva i nuet, om åtrå, om förväntan, om rädslan att bli övergiven, om vänskap och kärlek. Översättning: Maria BjörkmanNina Bouraoui, född 1967 av en fransk mor och en algerisk far, intar en framträdande plats bland dagens unga författare i Frankrike. Förlaget har tidigare utgivit Pojkflickan (2004), Dockan Bella (2005), Mina onda tankar (2006), Innan männen (2008)."Oemotståndlig." Dagens Nyheter"Både personlig och allmängiltig, såväl klassisk som modernistisk, dröjer sig romanen kvar, kanske som en av Bouraouis allra främsta romaner även i framtiden." Smålandsposten

"Jag somnade på hans tystnad, med huvudet som på en sten." En mening i Nina Bouraouis roman "Kärlekens geografi" leder omedelbart tankarna till Gamla testamentets Jakob, han som tvingades sova med en sten som kudde och drömde om en stege mellan himmel och jord. En förbindelse på vilken änglar rörde sig uppåt och nedåt. Kärlekens geografi, Nina Bouaroui "Jag följde tidens riktning och närmade mig de tillfälligheter som den hade i beredskap för mig." Elisabeth Grate Bokförlag ger ut sin femte titel av Nina Bouraoui, den heter Kärlekens geografi , är översatt av Maria Björkman, och är lika tunn som de tidigare, om inte tunnare: en bok på under hundra sidor, som ändå lanseras under begreppet ... Kärlekens geografi av Bouraoui, Nina: Kärlekens geografi skildrar relationen mellan en författare och en sexton år yngre man som i sitt konstnärskap inspirerats av hennes Dagbok.

En förbindelse på vilken änglar rörde sig uppåt och nedåt. Kärlekens geografi, Nina Bouaroui "Jag följde tidens riktning och närmade mig de tillfälligheter som den hade i beredskap för mig." Elisabeth Grate Bokförlag ger ut sin femte titel av Nina Bouraoui, den heter Kärlekens geografi , är översatt av Maria Björkman, och är lika tunn som de tidigare, om inte tunnare: en bok på under hundra sidor, som ändå lanseras under begreppet ... Kärlekens geografi av Bouraoui, Nina: Kärlekens geografi skildrar relationen mellan en författare och en sexton år yngre man som i sitt konstnärskap inspirerats av hennes Dagbok. Det är en berättelse om besatthet, om att leva i nuet, om åtrå, om förväntan, om rädslan att bli övergiven, om vänskap och kärlek.

RELATERADE BÖKOR