Vår

Vår - Ali Smith | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ali Smith
DIMENSIONERA
3,96 MB
FILNAMN
Vår.pdf
ISBN
7632555170067

BESKRIVNING

Vad förenar Katherine Mansfield, Charlie Chaplin, Shakespeare, Rilke, Beethoven, Brexit, nutid, dåtid, norr, söder, öst, väst, en man som sörjer svunna tider, en kvinna fången i samtiden?   Våren. Den stora förenaren.   Genom att ett filter av å ena sidan historiemigrationen och å andra Pericles, en av Shakespeares mest motståndskraftiga och uppslupna pjäser, berättar Ali Smith den omöjliga historien i vår omöjliga tid. I en tid av murar och lockdown, öppnar Smith dörren.    Tiden vi lever i förändrar naturen. Frågan är om det förändrar historiens natur?  Hoppas att våren är för alltid.  Hennes bästa bok hittills, i en lysande lovsång till hoppet, förenar hon dåtid och nutid genom en kör av röster. Observer    Vår är en häpnadsväckande prestation och en bok för alla årstider. Independent   Höst, Vinter och Vår är romaner om nationens tillstånd, som begriper att nationen är du, jag, den är oss alla. New Statesman   En berättelse om vår tid Njut av den, för nu finns bara en del kvar. Evening Standard   Smith berättar historer med en röst som man inte kan låta bli att lyssna till. The Times

Och eftersom den ena normen (att säga "vår"/"vårt") har större prestige så brukar dess företrädare inte ge med sig i första taget. I vårt Sverige är vi stolta över vår kultur och våra traditioner. Vi värdesätter och vill vårda det vi ärvt från tidigare generationer.

Inloggning med Mobilt BankID. Logga in med användarnamn.

RELATERADE BÖKOR