Den tredje hustrun

Den tredje hustrun - Lisa Jewell | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lisa Jewell
DIMENSIONERA
7,85 MB
FILNAMN
Den tredje hustrun.pdf
ISBN
6395038923510

BESKRIVNING

Den lyckliga stjärnfamiljen drabbas av ett oförklarligtdödsfall och fasaden krackelerar.En sen aprilnatt snubblar Maya framför en Londonbuss.En tragisk olycka? Eller självmord? Hennes otröstligamake Adrian är fast besluten att ta reda på det.Maya hade ett jobb hon trivdes med, hon hade vänner.Adrian och Maya älskade varandra. Hon kom tilloch med överens med hans två tidigare fruar och derasbarn. Ja, de var faktiskt som en enda stor, lyckligfamilj.Men det dröjer inte länge innan Adrian börjar identifierade mörka sprickorna i sitt perfekta liv.För alla har hemligheter.Och hemligheter kan få svåra konsekvenser.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Den tredje hustrun av Lisa Jewell (ISBN 9789187343544) hos Adlibris.

Den var kanske inte riktigt lika bra som Fågelburen, men det här var också en riktig bladvändare! Den handlar om Aidan, som har en vacker fru, tvp ex-fruar och fem barn. Köp 'Den tredje hustrun' nu. En sen aprilnatt ramlar Maya framför en Londonbuss. Maya, den tredje hustrun, blir en sen kväll påkörd av en buss och avlider.

RELATERADE BÖKOR