Kaotisk kemi

Kaotisk kemi - Nick Arnold | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nick Arnold
DIMENSIONERA
9,96 MB
FILNAMN
Kaotisk kemi.pdf
ISBN
5614706103119

BESKRIVNING

Är du redo för en djupdykning i kemins spännande värld?Här får du veta:- hur du kan göra egna kristaller- vem som riskerade livet genom att uppfinna den första tändstickan- om polyhexametylenadipamid är farligt- hur otäcka syror kan vara.Läs vidare om experimenten som gick fel, om otroliga upptäckter och om de kemister som stod bakom dem. Upptäck några väldigt underliga forskares hemligheter och prova på kemiska experiment i ditt eget kök. En bok i serien Förfärliga fakta.

eLära kemi - samspelet kemi och elev undervisn ... av Lars Dahlstrand (E-media, E-bok, PDF) 2013, Svenska, För vuxna.

Gymnasiekemi A (Bok) 2007, Svenska, För vuxna. Söker du efter "Kaotisk kemi" av Nick Arnold? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Med Kemibokens upplägg med experiment, vardagsanknytningar och ett lättillgängligt språk får alla elever en god grund i kemi.

RELATERADE BÖKOR