Djuren i Afrika

Djuren i Afrika - Erlend Loe | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erlend Loe
DIMENSIONERA
5,25 MB
FILNAMN
Djuren i Afrika.pdf
ISBN
9330195607930

BESKRIVNING

Fem individer en tandläkare, en biolog, en filmklippare, en författare och en kriminalpolis  lämnar sina välordnade liv i Oslo för att rädda djuren i Afrika. Med sig har de ett brinnande engagemang för djur ja, kanske lite väl passionerat? Men väl på savannen går inget som planerat. Djuren i Afrika är en berättelse om vanmakt, missriktad idealism och ohämmade begär. Som vanligt bjuder Loe på svidande samhällskritik inbäddad i hejdlös humor. Erlend Loe är norsk författare och översättare som skriver såväl romaner och barnböcker som manus för film och TV.

De största koncentrationerna av däggdjur finns i parkerna, dvs i naturskyddade områden. Djuren är vilda och fria att gå vart de vill, även att lämna parken, vilket vissa djur gör periodvis, t ex för att hitta vatten under torka. I det här programmet lär vi oss om var Afrika ligger och vilka djur som lever där.

Vi tittar närmare på många olika sorters djur och lär oss om deras egenskaper och hur de grupperas. Vi möter bland annat geckoödlan som inte kan blinka, utan måste s Djuren i Afrika är en berättelse om vanmakt, missriktad idealism och ohämmade begär.

RELATERADE BÖKOR