Grace

Grace - Anthony Doerr | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anthony Doerr
DIMENSIONERA
6,37 MB
FILNAMN
Grace.pdf
ISBN
3289896452948

BESKRIVNING

Av författaren till Ljuset vi inte ser.Detta är modern litteratur när den är som bäst: En förtrollande berättelse klädd i ett hänförande språk.    David Winkler är en något ensam man, besatt av vatten i alla dess former. Sedan drömmer han om att möta sin blivande fru, och som många av hans drömmar blir det verklighet.  Men lyckan är kort. Bara ett år senare rids han av mardrömmar om en översvämning i vilken han dränker deras nyfödda dotter. Med risk för att det ska slå in flyr han landet i panik, utan att meddela sig med någon.  Nu är han på väg hem. Men efter tjugofem års saknad, utan ett livstecken från frun, vet han inte om han kommer att finna någon av dem i livet.  GRACE är Anthony Doerrs debutroman. Det är en sällsamt vacker berättelse om vad tiden gör med våra liv, och om kärleken och naturens förödande krafter. Berättarröstens innerliga längtan efter kärlek och rädslan för att förlora den får läsaren att girigt vända blad på jakt efter försoning.  ANTHONY DOERR är författaren som älskas lika högt av läsare som kritiker. Hans böcker har vunnit över ett dussin priser och belönats med de mest prestigefyllda utmärkel-ser,  såsom en Andrew Carnegie Medal och Pulitzer priset. I Sverige låg hans senaste bok, Ljuset vi inte ser på bästsäljarlistorna i över ett år, och nominerades 2016 till Årets bok. På internationella läsarforum har den fått över 100 000 femstjärniga omdömen.En enastående litterär bedrift The Independent   En vacker och mångfacetterad roman Washington Post

Köp bara Grace, sjukskriv dig, stäng av telefonen och njut av bra modern litteratur kan vara. The Guardian Enastående! Times Litterary Supplement Grace definition is - unmerited divine assistance given to humans for their regeneration or sanctification.

2. A characteristic or quality pleasing for its charm or refinement.

RELATERADE BÖKOR