Harpsund tur och retur

Harpsund tur och retur - Per Schlingmann | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Schlingmann
DIMENSIONERA
8,57 MB
FILNAMN
Harpsund tur och retur.pdf
ISBN
4315658417517

BESKRIVNING

Under en oförglömlig middag fattar tre kvinnor ett beslut som påverkar den politiska makten i landet. Den nuvarande statsministern har aviserat sin avgång och det finns inte längre bara en given efterträdare. Kvinnorna som redan sitter på toppositioner går nu samman, med det uttalade målet att förändra den politiska spelplanen.Ute i landet mullrar det av en helt ny kraft den familjeägda storbankens besked om nedläggning av ett stort antal bankkontor drabbar förstås landsbygden. Det dröjer inte länge förrän kraften hos medborgarna växer, människor förenas i en stor sammanslutning i kampen för att hela landet ska få leva.SpänningsromanenHarpsund tur och retur är en fristående uppföljare till I maktens öga.

Spara som favorit Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar. Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner ... "Harpsund tur och retur" är Per Schlingmanns andra roman.

Men fallgroparna är många och det ena fula kommunikationsknepet efter det andra sätter käppar i hjulet. Makt, människor och relationer står i centrum för Per Schlingmanns andra spänningsroman Harpsund tur och retur, där han gräver friskt ur sin egen bakgrund och sina egna erfarenheter. Recensioner.

RELATERADE BÖKOR