Granne med döden

Granne med döden - Alex Marwood | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Alex Marwood
DIMENSIONERA
6,33 MB
FILNAMN
Granne med döden.pdf
ISBN
1935208821762

BESKRIVNING

»Ännu bättre än Onda flickor. Djävulskt otäck!« | STEPHEN KING»Känsliga läsare varnas! Men klarar man av att läsa klart så är det här en förvånansvärt charmig kriminalroman.« | LOTTA OLSSON, DNI ett sjaskigt hyreshus i södra London väntar något fruktansvärt på att upptäckas. Alla de sex hyresgästerna tycks ha något att dölja.Collette är på flykt från sin före detta chef. Minderåriga Cher är på rymmen från ett barnhem. Thomas försöker bli vän med alla sina grannar; det tycks bara göra honom mer ensam. Hossein är en attraktiv men tillbakadragen iransk flykting. Och så Vesta, som finns där för alla och verkar känna till allt som pågår i huset.En natt inträffar en fruktansvärd olycka som tvingar de sex att ingå i en allians. Men en av dem är en mördare. En person som är mycket skicklig på att dölja sitt tidsfördriv. Och som nu närmar sig sitt nästa offer.Alex Marwood är tillbaka efter succédebuten Onda flickor, med en ny spännande och gastkramande kriminalroman.ALEX MARWOOD är en pseudonym för den brittiska journalisten och författaren Serena Mackesy, krönikör i The Independent. Hon slog igenom stort med sin första, kritikerrosade deckare, Onda flickor, som också var den första bok hon skrev under namnet Alex Marwood. Granne med döden [The Killer Next Door] är hennes andra kriminalroman. »Alex Marwood har åstadkommit en märklig blandning av komedi, burlesk, tragedi, splatter och drama. Guy Ritchie eller Jean-Pierre Jeunet skulle kunna sno den rakt av och göra film (tänk Snatch med mer än ett stänk av Delikatessen). Äckelmagade varnas, alltså. Men sitt för all del inte för långt från näsdukarna heller.« | JENNY RYDQVIST, SYDSVENSKANOm Onda flickor:Vinnare av en Edgar Award för Bästa nya deckare i pocket 2014!»En av årets absolut bästa.« | LOTTA OLSSON, DN»En fantastisk kriminalroman. Ett av de mest oväntade och dramatiska slut jag läst på mycket länge.« | GUNILLA WEDDING, SKÅNSKA DAGBLADET

Download for offline reading, highlight, bookmark or take notes while you read Granne med döden. Granne med döden. Tillbaka till sökresultatet.

Seriöst otäck!« STEPHEN KING »Tät, självsäker, psykologisk? Mer än lever upp till löftet från Marwoods magnifika debut.« THE GUARDIAN Det gamla huset på Beulah Grove i södra London ruvar på många hemligheter. Hyresgästerna i de förfallna lägenheterna har alla mycket att dölja, för omvärlden och för ... Granne med döden - Ebook written by Alex Marwood.

RELATERADE BÖKOR