Kärlekens sanna kraft

Kärlekens sanna kraft - Janice Preston | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Janice Preston
DIMENSIONERA
11,61 MB
FILNAMN
Kärlekens sanna kraft.pdf
ISBN
2684073901853

BESKRIVNING

Rosalind Allen har goda grunder till att misstro aristokratin, och har inga planer på att beblanda sig med den. Hon har heller inga tankar på äktenskap utan ser som sin lott i livet att ta hand om sina yngre syskon. Men när hon möter Leo Boyton faller hon handlöst. Attraktionen är ömsesidig och de inleder en kort, passionerad romans. Men så avslöjas Leos sanna identitet, hertig av Cheriton, och Rosalind drar sig undan. Leo å sin sida har aldrig mött en kvinna som inte är ute efter hans titel. Nu måste han kämpa för att vinna tillbaka Rosalinds förtroende.

Finns även som. E-bok ... Köp 'Kärlekens sanna kraft' nu.

Köp boken Kärlekens sanna kraft hos oss! Kärlekens sanna kraft. av Janice Preston Rosalind Allen har goda grunder till att misstro aristokratin, och har inga planer på att beblanda sig med den.

RELATERADE BÖKOR