Kärlekens sanna kraft

Kärlekens sanna kraft - Janice Preston | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Janice Preston
DIMENSIONERA
12,42 MB
FILNAMN
Kärlekens sanna kraft.pdf
ISBN
4866116501408

BESKRIVNING

Rosalind Allen har goda grunder till att misstro aristokratin, och har inga planer på att beblanda sig med den. Hon har heller inga tankar på äktenskap utan ser som sin lott i livet att ta hand om sina yngre syskon. Men när hon möter Leo Boyton faller hon handlöst. Attraktionen är ömsesidig och de inleder en kort, passionerad romans. Men så avslöjas Leos sanna identitet, hertig av Cheriton, och Rosalind drar sig undan. Leo å sin sida har aldrig mött en kvinna som inte är ute efter hans titel. Nu måste han kämpa för att vinna tillbaka Rosalinds förtroende.

Gudinnan stärker dina gudomliga rötter och väcker Urkraften att stå i din sanna kraft. Genom Gudinnans oändliga krafter får du hjälp att ta emot speciella stjärnvibrationer med finare ljuskoder som väcker gudomliga gåvor och förmågor. Sann berättelse om kärlekens kraft.

Attraktionen är ömsesidig och ... "Gud är kärlek." (1 Joh. 4:8) Ja, kärlek är själva drivkraften till allt som Jehova gör.Jehova sände sin son för att han skulle ge sitt liv för oss, och det är historiens största kärlekshandling.

RELATERADE BÖKOR