Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du : anteckningar om dikten

Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du : anteckningar om dikten - Kristian Lundberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristian Lundberg
DIMENSIONERA
12,46 MB
FILNAMN
Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du : anteckningar om dikten.pdf
ISBN
4439257119681

BESKRIVNING

Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du är på samma gång en poetik och en dikt i sig, omistlig för den som vill skriva och leva som författare. Här sammanfattar Kristian Lundberg sitt livslånga kärleksförhållande till poesin och skrivandet. Konkreta tips till dig som inte får tiden, orken och disciplinen att räcka till varvas med texter av mer poetisk karaktär, som under­söker skrivandet, dess smärtpunkter och premisser. Som utgångspunkt tas inte sällan de litteraturens själsfränder som Lundberg själv lärt sig av: Duras, Christensen, Rimbaud, Thomsen. Kristian Lundberg delar frikostigt med sig av sina erfarenheter och minnen, misstag och motgångar – ­som läsare bjuds du rakt in i hjärtat av skriv­processen.

Det är, som Lundberg skriver, faktiskt inte svårare än så här: "För att få ... Kristian LundbergJag rör mig mot en nollpunkt där allt är duEllerströms Kristian LundbergJag rör mig mot en nollpunkt där allt är duEllerströms bernur: Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du. Antec...: Kristian Lundbergs poetik är en användbar bok för den som vill läsa både hans egna dikter eller andras. Korrigering: i torsdags glömde jag bort att ange titeln på den intressanta poetik som Kristian Lundberg gett ut.

*** Sphinx slutar på X - 'Sphinx' är ett släkte av fjärilar som beskrevs av Carl von Linné 1758. Buy Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du : anteckningar om dikten by Lundberg, Kristian (ISBN: 9789172473683) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Kristian Lundbergs nya bok "Jag rör mig mot en nollpunkt där allt är du" är som verk betraktat någonting som inte kan fogas in under en enda litterär genre.

RELATERADE BÖKOR