Och sedan aldrig mer

Och sedan aldrig mer - Cecilia Lindblad | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cecilia Lindblad
DIMENSIONERA
9,66 MB
FILNAMN
Och sedan aldrig mer.pdf
ISBN
9832757469168

BESKRIVNING

För polisinspektör Monica Blom blir det en händelserik början på det nya jobbet när hon efter några år i Linköping flyttar tillbaka till sina gamla hemtrakter i södra Skåne. En man hittas död i en badhytt på stranden i Skanör. Kort därefter återfinns en kvinna mördad i sitt hem. Två fall som till en början verkar helt åtskilda men som visar sig ah kopplingar långt tillbaka i tiden.Medan Monica jobbar hårt både för att återknyta gamla kontakter och lösa sina första fall upptäcker hon att någon bevakar henne, och hon har sina misstankar om vem det är.Händelser i det förflutna påverkar de inblandade i utredningen, och Monica får all anledning att fundera på sitt beslut att flytta tillbaka.

| Adlibris Cecilia Lindblad - Och sedan aldrig mer En smakebit på søndag Jag är lite trött idag Olikhetsutmaningen: rik och fattig Bästautmaningen - Saint Patrick's day Bokpost igen. Bokbloggsjerka 17 - 20 mars Helgfrågan v.

Skickas inom 1-2 vardagar. Köp boken Och sedan aldrig mer av Cecilia Lindblad (ISBN 9789175579856) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR